Transporteurs rijden ‘Terug naar Kampen’

Terug naar Kampen
Zaterdag 18 mei 2024 | 822 keer bekeken

Sinds kort zijn vijf vrachtauto’s als rijdende reclameborden voor Hanzestad Kampen te zien in heel Nederland. In het kader van de campagne ‘Terug naar Kampen’ hebben verschillende transportondernemers uit Kampen hiervoor hun trailers beschikbaar gesteld.

Vijf trailers beplakt met stadspromotie voor Hanzestad Kampen

Trailers

Stoel Kampen, IJzerman Kampen, Smit Transport, Jac v.d. Vegt & Zn. en Van Dijk Transport. Dat zijn de bedrijven die meewerken aan de promotiecampagne voor ‘hun’ Hanzestad Kampen. Ze hebben allemaal de achterkant van een trailer beschikbaar gesteld om te beplakken en vanaf nu is er dagelijks op verschillende plekken in het land op de snelweg en provinciale wegen een varende Kamper Kogge te bewonderen. Met het motto “ook wij rijden (en varen) graag weer Terug naar Kampen!”.

 

Terug naar Kampen

Citymarketing organisatie Kampen Partners wil graag met een knipoog mensen verleiden om weer eens terug naar Kampen te komen. Omdat de stad en gemeente Kampen er de afgelopen jaren alleen maar mooier op is geworden, in ieder geval volgens directeur Roeland Tameling. Op de website www.terugnaarkampen.nl staan allerlei tips om Kampen (weer) te ontdekken, een mini documentaire en het Kamper Stedelied. De komende maanden worden daarnaast reünies georganiseerd, culturele evenementen met kunstenaars die terug naar Kampen zijn gekomen en allerlei andere activiteiten opgestart.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo