De markt

Donderdag 17 maart 2022 | 5399 keer bekeken

Iedere maandagochtend van 8.30 tot 12.30 uur is er in Kampen een gezellige warenmarkt op de Nieuwe Markt/Burgwal/Meeuwenbrug. Iedere zaterdag is er op de Nieuwe Markt een gezellige levensmiddelenmarkt van 9.00 tot 17.00 uur. In IJsselmuiden is er elke vrijdagmiddag een warenmarkt op het Markeresplein van 13.00 tot 17.30 uur.

markt op zaterdag groentemarkt

Maandagmarkt in Kampen

Elke maandag is er een gezellige warenmarkt in Kampen. De markt is mooi ruim opgesteld en het aanbod is divers. Er staan vele kramen met kleding, stoffen, schoenen, sokken, gereedschappen, kruiden, kaas, brood, vis en groente. Het is heerlijk om even over de markt te lopen en hier je boodschappen te halen.

Tijd: Elke maandag van 8:30 uur tot 12:30 uur

Locatie: Nieuwe Markt/Burgwal/Meeuwenbrug (in de binnenstad van Kampen)

bloemen op de markt kaas op de markt vis op de markt groentemarkt kampen

Zaterdagmarkt in Kampen

Elke zaterdag staan de marktkooplui weer op de Nieuwe Markt in Kampen met de lekkerste producten. Je vindt er groente, brood, koeken en gebak, kaas, noten en vis. De markt is mooi ruim opgezet. Een uitje om even naar toe te gaan! 

Tijd: Elke zaterdag van 8.30 - 17.30 uur

Locatie: De Nieuwe Markt in Kampen

groenten limoenen

Vrijdagmarkt in IJsselmuiden

Elke vrijdagmiddag staan de marktkooplui voor je klaar op het Markeresplein in IJsselmuiden. Een gezellige markt op het plein met een heel divers aanbod. Je vindt er bloemen, stoffen, gereedschappen, kip, noten, groenten en nog veel meer. Er is voor elk wat wils!

Tijd: Elke vrijdagmiddag van 13.00 - 17.30 uur

Locatie: Het Markeresplein in IJsselmuiden

 

Fotocredits: facebookpagina MaandagmarktKampen

knopen als aanbod op de markt wol en garen op de markt

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo