Fotoroutes door Kampen en omgeving

Woensdag 12 oktober 2022 | 2373 keer bekeken

De historische Hanzestad Kampen met meer dan 500 monumenten is een perfecte locatie om op pad te gaan met je fotocamera. Iedere hoek, ieder doorkijkje, de details van de monumentale panden, het groene hart: Ze vragen om gefotografeerd te worden.

Ontdek alle mooie fotospots

Speciaal voor de fotoliefhebbers hebben we fotograaf Ronald gevraagd een fotoroute te maken van de 12 mooiste plekken in de binnenstad van Kampen. Nu is het aan jou om van deze mooie plekken mooie foto’s te maken. Je bekijkt de route door het centrum van Kampen: 
Klik hier voor de fotoroute door Hanzestad Kampen.

Zelf op pad langs de fotogenieke plekken in Kampen: 
Ga mee op ontdekkingsreis langs de fotogenieke plekken in de historische binnenstad van Kampen. Pak je camera of je telefoon en op naar Kampen. Loop de fotoroute langs de foto-hotspots in Hanzestad Kampen en maak de mooiste foto's. 

Tip van initiatiefnemer en fotograaf Ronald: 
Begin of eindig jouw wandeling op het strandje aan de overkant van de stadsbrug. Want de kans om het mooiste stadsfront van Nederland op de foto te zetten, die laat je toch niet schieten?

Ga je mee naar buiten?
Kijk op https://www.fotografieronald.nl/fotoroute-kampen-de-buitengebieden/ voor de drie routes in het prachtige buitengebied van Kampen. 


Ohja, heb jij het mooiste plaatje geschoten? Mail dan dan naar hoofdredactie@stad.kampen.nl dan kunnen we deze delen. 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo