Escaperoom in Kampen

Maandag 5 februari 2024 | 3077 keer bekeken
Bewaar
Delen

Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! Kampen heeft twee waanzinnige Escaperooms op te gekke locaties. Ontrafel het mysterie van de monniksorde in de Nieuwe Toren of help om de muiterij op één van de Kamper Kogges te achterhalen in de Koornmarktpoort.

Escaperoom in de Nieuwe Toren

We hebben jou en je vrienden nodig om het mysterie van de monniksorde te ontrafelen! Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, je klopt drie keer aan...Je wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17de eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die je door samenwerken moet oplossen, alleen zo kom je achter de naam van de dader! 

Let op: De Nieuwe Toren heeft geen toilet en is niet toegankelijk voor minder validen. Daarnaast is de Nieuwe Toren niet te verwarmen, zorg daarom dat u met koude dagen goed bent aangekleed. Het kan koud wezen.

Adres Escaperoom Nieuwe Toren: Oudestraat 146 te Kampen

Boek hier!

 

Escaperoom in de Koornmarktpoort

Bij het betreden van de Koornmarktspoort stap voor je gevoel zo binnen in die oude tijd. Hier speel je een unieke escaperoom. In een volledig nautisch decor met bijpassende accessoires is jullie hulp nodig om de muiterij op één van de Kamper Kogges te achterhalen.

Namen van koopmanslieden en andere Hanzesteden vliegen je om de oren terwijl je focust op het openen van sloten, het kraken van codes en het ontdekken van een groter complot. Kunnen jullie in een bijzondere ontdekkingstocht door deze stadspoort ontdekken wie de verschillende goederen heeft ontvreemd?

Let op: De Koornmarktpoort is helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Adres Escaperoom Koornmarktpoort: Voorstraat 1, 8261 HP, Kampen

Boek hier
 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo