Proef Kampen

Vrijdag 2 juni 2023 | 2923 keer bekeken
Bewaar
Delen

Beleef een ontspannen avond in Kampen. Proef Kampen is een culinaire wandeling door de stad. Verschillende horecagelegenheden en eetwinkels verrassen je met heerlijke wijn en spijs combinaties. Maak er een gezellig uitje van met je partner of kom met vrienden en vriendinnen. Ontdek Kampen op culinaire wijze!

Hoe werkt het?

Proef Kampen bestaat uit drie routes. De route verschilt per editie en loopt kriskras door de stad. Er is geen vast begin en eindpunt. Onderweg bezoek je acht culinaire ondernemers die je bijvoorbeeld voorzien van een glaasje bubbels, een mini antipasti, een speciaalbiertje, een kleine burger of een chocoladeverrassing. De winkels zijn deze avond geopend dus binnenkijken bij één van de vele boetiekjes of speciaalzaken behoort tot de mogelijkheden!

Bij de eerste locatie die je bezoekt ontvang je een routekaart en andere leuke materialen. Zo weet je precies welke deelnemers je kunt bezoeken en waar je deze kunt vinden.

Tickets boeken
Vooraf kan je (onderaan deze website) een ticket kopen. Dit ticket geeft recht op een lekker hapje en/of drankje bij acht culinaire bedrijven. Een ticket kost €32 per persoon (excl. boekingskosten). Deze tickets zijn alleen op de gereserveerde datum te verzilveren. 

Win een gratis avondje uit!
Maak een selfie met jouw ticket en deel deze op instagram met #proefkampen. Wij selecteren per editie een willekeurige winnaar. De maker van de winnende foto wint het ticketbedrag en
hiermee dus een gratis avondje uit! Doe je mee?

Note: Een aantal deelnemers van de route op vrijdag 30 juli is nog onder voorbehoud

Laat je verrassen en Proef Kampen!

Boek hier je tickets

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo