Proef Kampen

Dinsdag 13 februari 2024 | 16536 keer bekeken
Bewaar
Delen

Beleef een ontspannen avond in Kampen. Proef Kampen is een culinaire wandeling door de stad. Verschillende horecagelegenheden en eetwinkels verrassen je met heerlijke wijn en spijs combinaties. Maak er een gezellig uitje van met je partner of kom met vrienden en vriendinnen. Ontdek Kampen op culinaire wijze!

Hoe werkt het?

Elke laatste vrijdag van de maand vindt Proef Kampen plaats. Deze culinaire route verschilt per editie en loopt kriskras door de stad. Er is geen vast begin en eindpunt. Onderweg bezoek je zes culinaire ondernemers die je bijvoorbeeld voorzien van een glaasje bubbels, een mini antipasti, een speciaalbiertje, een kleine burger of een chocoladeverrassing. De winkels zijn deze avond geopend dus binnenkijken bij één van de vele boetiekjes of speciaalzaken behoort tot de mogelijkheden!

Bij de eerste locatie die je bezoekt ontvang je een routekaart en andere leuke materialen. Zo weet je precies welke deelnemers je kunt bezoeken en waar je deze kunt vinden.

Tickets boeken
Tot 24 uur van te voren kan je (onderaan deze website) tickets kopen. Dit ticket geeft recht op een lekker hapje en/of drankje bij zes culinaire bedrijven. Een ticket kost €32 per persoon (excl. boekingskosten). Deze tickets zijn alleen op de gereserveerde datum te verzilveren.

Let op: in verband met beschikbare ruimte bij de horecagelegenheden zijn groepen groter dan 10 personen niet handig. Wil je toch graag met meer personen komen? Neem dan even contact met ons op.

Win een gratis avondje uit!
Maak een selfie met jouw ticket en deel deze op instagram met #proefkampen. Wij selecteren per editie een willekeurige winnaar. De maker van de winnende foto wint het ticketbedrag en
hiermee dus een gratis avondje uit! Doe je mee?

Laat je verrassen en Proef Kampen!

Volgende edities

Binnenkort zijn de deelnemers van de volgende edities bekend en kan je hier online je tickets bestellen. Proef Kampen vindt plaats op elke laatste vrijdag van de maand van 17:00 - 21:00 uur.

Edities 2024
* 26 april
* 31 mei
* 28 juni
* 26 juli
* 30 augustus
* 27 september
* 25 oktober
* 29 november
* 27 december

Tickets zijn hieronder eenvoudig te boeken!

Boek hier je tickets (tot 24 uur van te voren):

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo