Wintermagazine

Maandag 13 december 2021 | 718 keer bekeken
Bewaar
Delen

De stad Kampen omarmt je met warmte en gezelligheid! De indrukwekkende poorten en honderden monumenten geven de stad een nostalgische uitstraling. Ook de Burgel ligt er prachtig bij met de pittoreske bruggetjes en gezellige lampjes die weerspiegelen in de stadsgracht. Al dit moois laten we je zien in de wintereditie van het Toeristisch Magazine Kampen. In dit wintermagazine laten we je zien hoe mooi Kampen is en wat er zoal te doen is.

Download

In het wintermagazine ontdek je alles wat er te doen is in de stad. Je vindt er de mooiste wandelroutes, ontdekt wat er op cultureel en culinair gebied te doen is, de evenementen die georganiseerd worden en leuke activiteiten voor kinderen.

Wil je je voorbereiden op een bezoek aan Kampen en weten wat er te doen is in de stad? Blader dan online door de inspirerende wintereditie van het Toeristisch Magazine Kampen. Ben je in Kampen? Dan kan je een exemplaar ophalen bij één van de Tourist Info Punten of bij één van de deelnemende organisatie. Veel leesplezier!

Download het wintermagazine

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo