Concert
Voor jong en oud

Muziek in de binnenstad

poster

EENMALIG

Waar

Muziek in de binnenstad

Dagen en tijden

Vrijdag 29 november 2024 - (19:30 - 20:30)

Maandag 11 maart 2024 | 55 keer bekeken

Geniet vanavond in de historische binnenstad van Kampen van muziek. Het waanzinnige dweilorkest KEK (voor insiders beter bekent als Kamper Eilanders Kampen) speelt vanavond de meest toffe arrangementen. 

Kom gezellig winkelen!

Hollandse klassiekers van vroeger en de meest moderne hits; ze komen allemaal voorbij! Kom gezellig winkelen tijdens de koopavond.

Van 19:30 - 20:30 uur speelt dweilorkest KEK uit Kampen verrassende klassiekers met veel lef en plezier. De energie straalt al van deze geweldige club enthousiaste muzikanten.

Dweilorkest KEK is ontstaan in 1957, dus al ruim zestig jaar oud. Het dweilorkest treedt op bij tal van evenementen, van braderie’s tot bloemencorso’s, van openingen tot festivals. Binnen, maar ook vooral buiten Kampen.

Kom genieten van deze muzikale avond in de historische binnenstad van Kampen!

pposter

Winkelen in Kampen

Kom gezellig winkelen in Kampen! De Oudestraat slingert door de sfeervolle en monumentale binnenstad en is een aaneenschakeling van exclusieve boetiekjes, trendy woonwinkels, hippe kledingwinkels en bijzondere speciaalzaken. 

uitizcht

Openingstijden

In Kampen kun je zes dagen per week winkelen en zeven dagen per week je dagelijkse boodschappen doen. Op vrijdagavond is de koopavond. De winkels zijn dan tot 20.00 uur geopend. Breng ook een bezoekje aan de gezellige markt op maandag of zaterdag.

Openingstijden

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo