Cultureel centrum
Voor jong en oud

Kunstencentrum Quintus

Waar

Vloeddijk 38

8261 GC Kampen

Quintus is hét kunstencentrum van Kampen! Je vindt er vijf disciplines onder één dak: Muziek, Dans, Theater, Kunst & ambacht en Spelen met taal. Van wekelijkse lessen tot korte cursussen en workshops; van uitvoeringen en concerten tot tentoonstellingen en vakantieactiviteiten. Je raakt nooit uitgespeeld bij Quintus!

Ontdek Kunstencentrum Quintus

kunst kunst

Praktische informatie

kunst kunst
quintus

Geschiedenis van Quintus

Bij Quintus vind je vijf kunstdisciplines onder één dak: muziek, (beeldende) kunst & ambacht, dans, theater en (spelen met) taal. Maar de naam Quintus verwijst bovenal naar de vijfde bestemming die het historische pand aan de Vloeddijk 38 in Kampen kreeg met de komst van het kunstencentrum in 2002. Een rijke geschiedenis die terugvoert naar de veertiende eeuw!

kunst in een doosje

Kunst in een doosje

Thuis creatief aan de slag? Dat kan met Kunst in een doosje! Het Quintus Knutselavontuur is een pakketje boordevol leuke, gekke en handige spulletjes. Kinderen ontdekken hoe zij met nieuwe én afvalmaterialen prachtige kunstwerken kunnen bouwen. Voor volwassenen is er een online workshop Tekenen met houtskool. Dit verrassingspakketje bevat alle benodigde materialen die je nodig hebt en een link naar het instructiefilmpje, dus je kunt meteen beginnen. Ook leuk om cadeau te geven.

Bestel Kunst in een doosje hier

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo