25% korting op Kampen Kado voor goede doelen

Hartelijke Hanzestad Kampen
Zondag 25 september 2022 | 720 keer bekeken

Organisaties die mensen in Kampen met een financiële of andere beperking helpen kunnen vanaf 1 oktober cadeaubonnen bestellen met 25% korting. Je koopt dus een bon ter waarde van € 10,- en hoeft maar € 7,50 te betalen. Op die manier geeft Kampen een steuntje in de rug aan de mensen die dat het hardste nodig hebben. 

Steun voor Kampenaren die het kunnen gebruiken

Kampen Kado

De decemberdagen zijn in aantocht. Voor veel bedrijven en instellingen het moment om (vrijwillige) medewerkers te bedanken voor hun inspanningen in het afgelopen jaar. Maar een kerstpakket is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En juist in de winterperiode is een extraatje welkom voor mensen die met problemen thuis zitten. Met Kampen Kado als geschenk krijgen zij ook een steuntje in de rug. Daarom wordt Kampen Kado met een flinke korting aangeboden aan goede doelen en andere organisaties die hulpbehoevende Kampenaren de winter door willen helpen. Deze cadeaubon is op allerlei plekken in de gemeente Kampen te gebruiken.

 

Kleine lettertjes

Voor deze actie liggen bonnen ter waarde van maximaal € 40.000,- klaar. De totale maximale korting bedraagt dus € 10.000,-. De bonnen zijn echt bedoeld voor mensen in Kampen die een extra steuntje in de rug verdienen. Bij twijfel hierover kan worden overlegd met de uitgever van Kampen Kado, de stichting Hartelijke Hanzestad Kampen.

Hartelijke Hanzestad

De stichting Kampen Partners is de citymarketingorganisatie van de gemeente Kampen en heeft Kampen Kado opgezet. Vanwege het grote succes van deze cadeaubon heeft Kampen Partners hiervoor een aparte organisatie in het leven geroepen: de stichting Hartelijke Hanzestad Kampen. Met een eigen zakelijke rekening en administratie voor het beheer van de tegoeden en betalingen. Op www.kampenkado.nl staat meer informatie over de cadeaubon en de inleverpunten.

Kampen Kado bonnen

bestel cadeaubonnen t.w.v. € 10,- en betaal slechts € 7,50 per stuk!

Jullie organisatie helpt mensen in de gemeente Kampen die het niet makkelijk hebben. En daaraan dragen wij graag een steentje bij.

Kijk op www.hartelijkehanzestad.nl voor de mogelijkheden of neem contact op met Roeland Tameling via 06-17453490 / r.tameling@kampenpartners.nl

doe mee en bestel die bonnen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo