Proeverij
Volwassenen

Proef Kampen | editie 25 oktober 2024

poster

EENMALIG

Dagen en tijden

Vrijdag 25 oktober 2024 - (17:00 - 21:00)

Zondag 14 januari 2024 | 78 keer bekeken

Beleef een ontspannen avond in Kampen. Proef Kampen is een culinaire wandeling door de stad. Verschillende horecagelegenheden en eetwinkels verrassen je met heerlijke wijn en spijs combinaties. Maak er een gezellig uitje van met je partner of kom met vrienden en vriendinnen. Ontdek Kampen op culinaire wijze!

Hoe werkt het?

Elke laatste vrijdag van de maand vindt Proef Kampen plaats. Deze culinaire route verschilt per editie en loopt kriskras door de stad. Er is geen vast begin en eindpunt. Onderweg bezoek je zes culinaire ondernemers die je bijvoorbeeld voorzien van een glaasje bubbels, een mini antipasti, een speciaalbiertje, een kleine burger of een chocoladeverrassing. De winkels zijn deze avond geopend dus binnenkijken bij één van de vele boetiekjes of speciaalzaken behoort tot de mogelijkheden!

Tickets boeken
Vooraf kan je  een ticket kopen. Dit ticket geeft recht op een lekker hapje en/of drankje bij acht culinaire bedrijven. Een ticket kost €32 per persoon (excl. boekingskosten). Deze tickets zijn alleen op de gereserveerde datum te verzilveren. Boek hier online je tickets: https://visitkampen.nl/proef-kampen

Klik hier voor meer informatie over de routes en tickets

Laat je verrassen en Proef Kampen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo