Doe eens een bakkie met Jan

Maandag 12 september 2022 | 263 keer bekeken
Bewaar
Delen

Nodig Jan de Groot van Kampen Partners eens uit voor een goed gesprek en een kop koffie.

Hartelijke Hanzestad voor ondernemers

Jan de Groot, wie kent hem niet? Decennialang was hij de eigenaar van De Groot Schilderwerken, het bedrijf dat in 1934 door opa De Groot werd opgericht. En natuurlijk ook van de speelgoedwinkel in de Oudestraat, die door zijn ouders hier werd geopend in 1947. Inmiddels heeft zijn zoon Michiel het familiebedrijf overgenomen en heeft Jan tijd voor andere dingen. Zoals zijn vrijwilligerswerk bij CAS, Rotary, het 4/5 mei Comité en…. Kampen Partners.

Kampen Partners, de citymarketingorganisatie van Kampen, vindt dat Kampen ook een hartelijke Hanzestad moet zijn voor ondernemers. Uit ons onderzoek is gebleken, dat daarvoor nog veel moet gebeuren. Kijk maar op “Branding van Kampen gaat goed, ondernemerstevredenheid kan beter”. En daarover gaat Jan graag met jullie in gesprek.

Met drie concrete insteken, namelijk:

  1. Hoe kunnen we jullie het beste helpen? Waarschijnlijk met het behouden en werven van medewerkers voor jullie bedrijf. Trefwoorden: o.a. nieuwe medewerkers op sleeptouw en Open Bedrijvendag Kampen
  2. Hoe kunnen we samenwerking tussen ondernemers in Kampen versterken? Onder meer met het Business Event Kampen. En verder?
  3. Hoe kunnen we de lokale economie een steuntje in de rug geven? Kampen Kado is een beginnetje. What’s next?

Kortom: nodig Jan eens uit voor een goed gesprek en een kop koffie. Hij spreekt ondernemerstaal, kent Kampen als geen ander en is oprecht geïnteresseerd in jullie uitdagingen. Stuur een mailtje naar info@kampenpartners.nl, dan regelen wij de rest!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo