Top 5 terrassen aan het water

Bekijk alle eten en drinken gelegenheden
Maandag 22 januari 2024 | 7228 keer bekeken

Ontdek Hanzestad Kampen op een terras aan het water. We hebben de mooiste plekjes geselecteerd. Je hebt altijd een prachtig uitzicht! Geniet van de levendigheid op de IJssel, de schepen van de Bruine Vloot, de zwanen op het Drontermeer, de zonsondergang met gouden gloed over de stad...mooier wordt het niet!

1. Café 't Ponton
IJsselkade 51
Café 't Ponton is een bruin café met een terras op de IJssel. Er is regelmatig livemuziek en café 't Ponton is een geschikte plek om gezellig te borrelen op de IJssel. Kom gezellig langs en geniet bij café 't Ponton! 
2. Paviljoen Hanzezicht
Ir. B.P.G. van Diggelenkade 2
Paviljoen Hanzezicht is gelegen aan het Kamper stadsstrand, direct aan de IJssel aan de zonzijde van de rivier, met rechtstreeks uitzicht op het stadsfront van Hanzestad Kampen. Zowel in ons paviljoen als op het terras serveren wij koffie, gebak, heerlijke broodjes en bieden wij een uitgebreid en culinair assortiment aan ‘Streetfood’ voor zowel lunch als avond!  
3. Theehuis Zalkerveer
Veecaterdijk 12a
Een prachtige locatie aan de IJssel. Onder het genot van een kop thee of koffie geniet je van het prachtige uitzicht. Vergeet daarbij niet onze huisgemaakte gevulde koek of een puntje van onze beroemde appeltaart. Theehuis Zalkerveer bezorgt je een onvergetelijk koffie of theemoment!
4. De Bastaard
IJsselkade 61
De Bastaard heeft twee vestigingen in Kampen, een restaurant en een eetcafé. De combinatie van eerst gezellig een borreltje of een hapje nuttigen in het café en daarna uitgebreid dineren in het restaurant is natuurlijk een prima combinatie. In zomer is het genieten op gezellige terras aan de IJssel. 
5. De Vier Kampen
IJsselkade 59
Bij de Vier Kampen kun je terecht voor een lekker kopje koffie met een gebakje, een goed glas wijn of voor een van onze speciaalbieren. Vanaf 12:00 uur serveren wij soepen, belegde broodjes, diverse salades, eiergerechten en een warme lunch. Vanaf 17.00 kun je genieten van verschillende gerechten van onze dinerkaart. Ook serveren wij buiten onze dinerkaart om heerlijke seizoensgerechten.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo